ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняУряд лімітував ціну російського газу

Уряд лімітував ціну російського газу

Уряд сподівається, що ціна на російський газ не перевищить 480 дол. за куб. м газу. Принаймні з врахуванням такої ціни розраховувався державний бюджет.

Уряд розраховує, що ціна на російський газ у 2014 році не перевищуватиме 480 доларів за тисячу кубометрів газу. На цьому наголосив Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, - повідомляє УНН.

 «Ми розраховували бюджет виходячи з того, що ціна на російський газ не перевищить 480 доларів», - пояснив Прем’єр-міністр.

Він нагадав, що з 1 квітня газ для України подорожчає через те, що Україна більше не отримуватиме знижку на російський газ, згідно з домовленостями Віктора Януковича та Володимира Путіна.

Раніше Міністр енергетики та вугільної промисловості Юрій Продан прогнозував, що ціна на російський газ для України з 1 квітня становитиме 368,5 дол.

Нагадаємо, вчора Кабінет Міністрів ухвалив постанову про поетапне підвищення тарифів до 2018 року, відповідно до якої вже з 1 травня передбачається збільшення цін на газ для населення.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, підвищення тарифів на газ для населення з 1 травня складе 50%, а для підприємств теплокомуненерго з 1 липня - 40%.

 
Коментарі (0)