ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУряд має шанси розвивати інфраструктуру за гроші Китаю

Уряд має шанси розвивати інфраструктуру за гроші Китаю

Україна і Китай підписали міжурядову угоду, яка передбачає реалізацію спільних проектів в галузі будівництва інфраструктури, а також залучення на ці цілі коштів, виділених китайським урядом.

 

Україна і Китай підписали міжурядову угоду, яка передбачає реалізацію спільних проектів в галузі будівництва інфраструктури, а також залучення на ці цілі коштів, виділених китайським урядом. Про це повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури України.

"30 червня міністр інфраструктури України Олександр Кубрак і міністр комерції Китайської Народної Республіки Ван Веньтао підписали міжурядову угоду. Воно передбачає розширення співпраці, сприяння співробітництву між Україною і Китаєм з метою реалізації спільних проектів в галузі будівництва інфраструктури", - відзначили в Міністерстві.

У прес-службі додали, що кошти будуть залучатися на пільгових умовах. Вони будуть спрямовані на ті проекти, які попередньо затвердять обидві сторони.

Серед пріоритетів співпраці - залізничний транзит, аеропорти, порти, комунікації та муніципальне інженерне будівництво.

Угодою передбачено залучення компаній і фінансових установ обох країн до активної співпраці в галузі будівництва інфраструктурних об'єктів, а також надання необхідної допомоги і супровід в реалізації спільних проектів.

 

 

 
Коментарі (0)