ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУряд назвав строки відновлення економіки

Уряд назвав строки відновлення економіки

Перша фаза відновлення країни триватиме близько 3-9 місяців. Протягом цього періоду підприємства створять робочі місця, втрачені під час війни, і повернуться до виробництва товарів та послуг мирного часу

 

Перша фаза відновлення країни триватиме близько 3-9 місяців. Протягом цього періоду підприємства створять робочі місця, втрачені під час війни, і повернуться до виробництва товарів та послуг мирного часу. Відновлення інфраструктури та капіталу займе до 5-10 років.

На цьому під час інвестиційної конференції Dragon Capital's Ukraine Virtual Investor Conference наголосила Перша віце-прем’єр-міністр – міністр економіки України Юлія Свириденко, передає «Закон і Бізнес».

Чиновник сподівається, що поєднання статусу кандидата в члени ЄС та «Плану Маршалла» для України надасть додаткові гарантії інвесторам, а доступ української продукції до ринків країн ЄС та G7 дозволить розвивати канали збуту.

«Економіка почне зростати швидшими темпами, ніж до війни. І це стане вигідним моментом для інвестування в Україну.  Відкриється широкий спектр можливостей, якими варто скористатися», – говорить Ю.Свириденко.

За її словами за понад 100 днів війни українська економіка вижила та адаптувалася. Українські експортери продовжують працювати, незважаючи на блокаду морських портів.

 

 

 
Коментарі (0)