ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУряд обіцяє іпотеку під 11-12% до кінця року

Уряд обіцяє іпотеку під 11-12% до кінця року

Під час презентації Стратегії фінансового сектору України до 2025 прем’єр-міністр Олексій Гончарук назвав два найбільш пріоритетних завдання Уряду у фінансовому секторі

Під час презентації Стратегії фінансового сектору України до 2025 прем’єр-міністр Олексій Гончарук назвав два найбільш пріоритетних завдання Уряду у фінансовому секторі: дешеві кредити та розширення доступності фінансових послуг

Прем’єр заявив, що Уряд добре розуміє, що робить, і має план

«Як і обіцяли, з 1 лютого відкриємо програму кредитування малого бізнесу під 5-9%. Важлива тема - іпотека. Я не хочу озвучувати дані, але 11–12% річних по іпотеці - наша мета, складна, але за неї треба битись щодня», - заявив Гончарук.

Голова Кабміну також розповів, що Уряд добре розуміє, що робить, і має план.

"Ми добре розуміємо, що робити. У нас є план. І про його невелику частину ми сьогодні будемо говорити дуже докладно і професійно", - сказав він.

Нагадаємо, що 16 січня Регулятори ринку затвердили Стратегію розвитку фінансового сектора України до 2025 року, серед основних напрямків якої - зміцнення фінансової стабільності та сприяння макроекономічному розвитку і росту економіки.

 

 
Коментарі (0)