ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУряд оголосив стартову ціну 45% акцій «Крименерго»

Уряд оголосив стартову ціну 45% акцій «Крименерго»

Номінальна вартість складає 19,45 млн грн.

Розпорядженням № 116-р від 5 березня 2012 р. Кабмін встановив стартову ціну 45% акцій енергопостачальної компанії ВАТ «Крименерго» на рівні 246 млн грн, інформує сайт уряду.

Номінальна вартість складає 19,45 млн грн.

Згідно з розпорядженням, потенційний покупець повинен забезпечити досягнення фактичних технологічних втрат електроенергії на рік не вище нормативних, починаючи з 2014 р.; модернізацію та будівництво електричних мереж та обладнання; недопущення утворення простроченої заборгованості товариства перед працівниками із заробітної плати та інших виплат, недопущення звільнення працівників товариства з ініціативи покупця чи уповноваженого ним органу (за деякими винятками) протягом шести місяців від дати переходу до покупця права власності на пакет акцій тощо.

Нагадаємо, Фонд державного майна України цьогоріч продовжить приватизацію енергетичних компаній. 25 січня повідомлялося, що 45% акцій «Крименерго» було списано з рахунку НАК «Енергетична компанія України» та зараховано на рахунок ФДМУ. На рахунку НАК «Енергетична компанія України» залишився держпакет акцій «Крименерго» у розмірі 25% статутного фонду. Статутний фонд «Крименерго» становить 43 млн 241,88 тис грн.

 

Ольга Туча

 
Коментарі (0)