ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУряд «перекроїв» кошти на ремонт доріг в Карпатах

Уряд «перекроїв» кошти на ремонт доріг в Карпатах

Уряд перерозподілив фінансування ремонту доріг в українському карпатському єврорегіоні. Зокрема, посадовці збільшивши кошти для ремонту однієї дороги, урізали фінансування іншої.
Кабінет Міністрів вніс зміни у план розподілу коштів у розмірі 28,43 млн грн, які призначені для розвитку дорожнього господарства в українській частині карпатського єврорегіону. Відповідні зміни закріплені в Постанові уряду №1126 від 30 грудня минулого року.
 
Зокрема, уряд збільшив фінансування ділянки дороги Н-09 «Мукачеве - Рахів - Богородчани - Івано-Франківськ - Рогатин - Бібрка –Львів», що перебуває в межах Івано-Франківської області, з 310 млн гривень до 338,43 млн гривень, при цьому скоротивши фінансування дороги Р-24 «Татрів - Коломия - Борщів - Кам'янець—Подільський», що перебуває в межах тої ж області з 75 млн гривень до 46,57 млн гривень.
 
«Внести до пункту 6 Порядку використання коштів державного бюджету, призначених для розвитку дорожнього господарства областей української частини Карпатського єврорегіону (зокрема доріг Мукачеве — Львів, Татарів — Кам’янець-Подільський, Стрий — Мамалига), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2015 р. № 323 (Офіційний вісник України, 2015 р., № 42, ст. 1318)», - йдться в документі.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, народним депутатам пропонують проекспериментувати з фінансуванням ремонту автомобільних доріг у Миколаївській області. Відповідний законопроект зареєстровано у Верховній Раді.
 
Коментарі (0)