ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГУряд погодився на стимулююче тарифоутворення на воду та тепло

Уряд погодився на стимулююче тарифоутворення на воду та тепло

Кабмін сьогодні підтримав законопроект щодо введення стимулюючого тарифоутворення у сферах тепло- та водопостачання. Документ був запропонований Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Кабінет Міністрів прийняв законопроект ініційований Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг щодо запровадження в Україні стимулюючого тарифоутворення для підприємств сфери тепло-, водопостачання та водовідведення. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook повідомив голова НКРЕКП Дмитро Вовк.

«10 хв тому Кабмін підтримав проект Закону запропонований НКРЕКП щодо обов'язкового застосування стимулюючого тарифоутворення у сфері тепло&вода», - написав очільник регулятора.

Нагадаємо, що з 1 січня 2016 року Україна готується до переходу на стимулююче тарифоутворення у сфері передачі та постачання електричної енергії на базі 6 обленерго.

Загалом у планах Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, до 2020 року перевести на стимулююче тарифоутворення чотири десятки енергопостачальних підприємств.

 
Коментарі (0)