ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУряд пропонує збільшити фіндопомогу переселенцям на оплату «комуналки»

Уряд пропонує збільшити фіндопомогу переселенцям на оплату «комуналки»

Кабмін в наступному році пропонує збільшити в 5,7 рази надання адресної допомоги переселенцям на проживання та оплату ЖКП. Держбюджет на 2015 рік передбачає загальний обсяг фінансування за вказаною держпрограмою на рівні 510 млн грн.

Уряд пропонує передбачити в Державному бюджеті на 2016 рік кошти в обсязі 2,8 млрд грн на надання щомісячної адресної допомоги на проживання та оплату житлово-комунальних послуг переселенцям з тимчасово-окупованої території країни і районів проведення антитерористичної операції. 

Зокрема, такі дані містяться у пояснювальній записці до проекту закону №3000 «Про державний бюджет на 2016 рік», текст якого оприлюднений на сайті Верховної Ради.
 
Таким чином, витрати Міністерства соціальної політики за програмою «Надання адресної допомоги особам, які переміщуються з тимчасово-окупованій території України та районів проведення антитерористичної операції, для покриття витрат на проживання, у тому числі оплату житлово-комунальних послуг» в 2016 році пропонується збільшити в 5,7 рази, або на 2,3 млрд грн.
 
Так, згідно з Держбюджетом на 2015 рік, загальний обсяг фінансування за вказаною держпрограмою в поточному році передбачено на рівні 510 млн грн загального фонду.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Дніпропетровську презентували нове житло для родин зі Сходу. Всього облаштовано кімнат на 54 місця. Будівлю відремонтовано за фінансової підтримки Євросоюзу.
 
Коментарі (0)