ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГУряд перерозподілив субвенцію з різниці в тарифах

Уряд перерозподілив субвенцію з різниці в тарифах

Уряд здійснив перерозподіл субвенції на сплату боргу від різниці у тарифах за тепло-, водопостачання та водовідведення між регіонами. В подальшому планується провести розрахунки за газ.

Кабінет Міністрів перерозподілив між регіонами субвенцію, сумою 294,2 млн гривень,  на погашення заборгованостей з різниці тарифів на послуги тепло-, водопостачання та водовідведення, з подальшим розрахунком тарифів за газ. Про це повідомляє прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

«Такий перерозподіл проведено  в межах затверджених асигнувань і здійснюється з метою сталого функціонування паливно-енергетичного комплексу України та проходження опалювального періоду 2014/2015 років", - сказала начальник Управління економіки систем життєзабезпечення Мінрегіону Наталія Хоцянівська.

Чиновниця також додала, що наразі Мінрегіон передав Мінфіну реєстри договорів про організацію взаєморозрахунків  з погашення заборгованостей з різниці у тарифах теплопостачання на 10,7 млрд гривень.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, жителі Івано-Франківська та околиць сьогодні залишилися без холодної води, газу та електроенергії. Міська влада аргументує відключення ремонтними роботами.

 
Коментарі (0)