ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Уряд створив штаб підготовки України до зими

Уряд створив штаб підготовки України до зими

Цьогорічна зима буде найважчою за всі роки незалежності України

 

Цьогорічна зима буде найважчою за всі роки незалежності України. Втім, держава робить все можливе, щоб, незважаючи на війну, громадяни відчули, що держава дбає про їхній комфорт. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський.

За його словами, уряд створив штаб, який готуватиме країну до наступного опалювального сезону.

Як зазначив Зеленський, рішення створити штаб для підготовки до наступного опалювального сезону було ухвалено за результатами наради, яку президент провів як із представниками уряду, так і з представниками наших найбільших державних енергокомпаній та регуляторів. У зустрічі взяли участь: прем'єр-міністр, міністри енергетики, економіки, міністр розвитку громад та територій, керівники «Нафтогазу», «Укренерго», «Енергоатому» та НКРЕКУ. Також був присутній профільний заступник керівника Офісу президента.

«Хоч би що планували собі окупанти, ми маємо готуватися до наступної зими – у нашій державі, на своїй землі, для всіх громадян», – розповів глава держави.

На нараді обговорювали питання:

закупівлі достатнього обсягу газу на опалювальний сезон;

накопичення вугілля;

виробництва електроенергії.

Президент наголосив, що поки що у нас не будуть продажі українського газу та вугілля за кордон. Але наголосив – увесь видобуток спрямують на внутрішні потреби наших громадян.

 

 

 
Коментарі (0)