ГоловнаНовини ЖКГТранспортУряд виділить у 2018 році майже півтора мільярди на ремонт доріг Тернопільщини

Уряд виділить у 2018 році майже півтора мільярди на ремонт доріг Тернопільщини

В нвступному році уряд планує виділити понад 300 млн грн. на ремонт більш як 39 км тернопільських доріг.

В нвступному році уряд планує виділити понад  300 млн грн. на ремонт більш як 39 км тернопільських доріг.

На наступний рік уряд виділяє майже півтора мільярди на об'їзну дорогу в Тернополі та  реконструкцію автотраси Тернопіль-Хмельницький.

Про це сказав перший віце-прем'єр-міністр України Степан Кубів під час робочої поїздки в Тернопільську область, передає Укрінформ.

"У цьому році згідно з розпорядженням Кабінету міністрів України на поточний середній ремонт автомобільної дороги державного значення Львів-Тернопіль в межах Тернопільської області протяжністю більш як 39 кілометрів виділено понад 302 мільйони гривень. З них освоєно більше 230 млн гривень. На наступний рік уряд виділяє 630 мільйонів гривень на об'їзну дорогу у Тернополі і 800 млн гривень на реконструкцію автотраси Тернопіль-Хмельницький", -  підкреслив Кубів. 

Він також наголосив, що усім потрібно змінити підходи до філософії будівництва доріг. Адже запорукою успішного будівництва доріг є правильна організація праці, культура виробництва, чіткість системи контролю.

"Потрібно  також ефективніше використовувати місцеві будівельні матеріали для прокладання автошляхів та активізувати митні надходження для ремонту автодоріг" -  наголосив Кубів під час огляду ділянки дороги на межі Львівської та Тернопільської областей.

Нагадаємо, нещодавно Прем'єр-міністр Володимир Гройсман анонсував початок оновлення технопарку Укравтодоруз наступного року.

Також свого часу Гройсман заявив, що наразі рано говорити про задовільний стан автодоріг у країні, проте пообіцяв у подальшому продовжувати ремонт і будівництво доріг в усіх куточках України. 

Зокрема, він наголосив, що українці щороку відчуватимуть, що ситуація з дорогами покращуватиметься.

 

 
Коментарі (0)