ГоловнаНовини ЖКГЖитлоУряд визначається з ділянками під житло для переселенців з Криму

Уряд визначається з ділянками під житло для переселенців з Криму

Президент України Володимир Зеленський заявив, що в найближчі дні фахівці з Туреччини приїдуть в Україну, щоб вибрати ділянки для будівництва 500 квартир для кримських переселенців в рамках домовленості президентів України і Туреччини

Президент України Володимир Зеленський заявив, що в найближчі дні фахівці з Туреччини приїдуть в Україну, щоб вибрати ділянки для будівництва 500 квартир для кримських переселенців в рамках домовленості президентів України і Туреччини.

Про це Зеленський заявив на форумі "Час Криму", передає Укрінформ.

"Ми домовилися разом з Президентом Ердоганом, з Туреччиною побудувати 500 квартир для кримських переселенців. У найближчі дні турецька сторона приїжджає в Україну, щоб вибрати ділянки для будівництва", - сказав Зеленський.

Він додав, що державі також необхідно боротися за українську молодь, яка живе в Криму, спрощувати їй доступ до освітніх послуг і сприяти облаштуванню життя в Україні.

Нагадаємо, президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган під час зустрічі з українським лідером Володимиром Зеленським заявив, що турецька влада забезпечать житлом близько п'ятисот сімей кримських татар.

 

 
Коментарі (0)