ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаКабмін визначив послідовність запуску Дністровської ГАЕС

Кабмін визначив послідовність запуску Дністровської ГАЕС

Нещодавно на Дністровській гідроакумулюючій станції було запущено другий агрегат. Запуск наступного заплановано більш ніж за рік.

Кабінет Міністрів України прийняв рішення про введення у першому півріччі 2015 року в експлуатацію гідроагрегату №3 Дністровської ГАЕС. Про це заявив міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький, повідомляє Укрінформ.

«Сьогодні на засіданні Кабміну було прийнято рішення про введення в експлуатацію гідроагрегату №3 Дністровської ГАЕС у першому півріччі 2015 року», - сказав Едуард Ставицький.

 Нагадаємо, Дністровська ГАЕС будується в Чернівецькій області на Дністрі. Загалом проект Дністровської ГАЕС передбачає спорудження семи гідроагрегатів. Перший гідроагрегат введено в промислову експлуатацію наприкінці 2010 року.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, 20 грудня Дністровська гідроакумулююча електростанція  запустила другий гідроагрегат станції. Дністровська ГАЕС відтепер стане не лише найбільшою гідроакумулюючою станцією Європи, а й шостим за масштабом об’єктом гідроенергетики у світі.
 
Коментарі (0)