ГоловнаНовини ЖКГТранспортУряд задумав глобальну заміну громадського транспорту

Уряд задумав глобальну заміну громадського транспорту

Міністерство інфраструктури на загальний огляд виставило законопроект про заміну громадського транспорту

 

Міністерство інфраструктури на загальний огляд виставило законопроект про заміну громадського транспорту.

Чиновники пропонують замінити весь транспорт на новий, а найголовніше місткий, в якому будуть 22 і більше посадочних місць.

За нових вимог, транспорт повинен бути обладнаний для перевезення інвалідів, оснащений звукоінформірующімі приладами для пасажирів з порушенням зренія.Кроме того, подбали і про водіїв. Для них надали можливість використовувати GPS-трекер, який входить в заявлений список.

На додачу до всього, пасажири зможуть без особливих труднощів відстежити обраний транспорт на карті руху, а пільгові місця будуть не обмежені.

Але і тут українців очікують деякі складності. Уточнюється, що в зв'язку з такими інноваціями, ціна на проїзд може піднятися на 20-30%, адже такого роду транспортні засоби обійдуться нашій країні досить недешево.

Крім того, не так давно надійшла інформація про те, що в Україні можуть ввести обов'язковий техогляд для всіх транспортних засобів.

За попередньою інформацією, Міністерство інфраструктури України має намір ввести обов'язковий технічний огляд для всіх видів транспорту до кінця цього року.

Але тепер такий процес буде називатися не техоглядом, а перевіркою транспорту на придатність до експлуатації (ПТПЕ). Саме така зміна запропонували для того, щоб у жителів нашої країни не виникала паралель з корупційним оглядом від Державтоінспекції.

 

 

 
Коментарі (0)