ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУряд збільшив обсяг програми соціально-економічного розвитку регіонів

Уряд збільшив обсяг програми соціально-економічного розвитку регіонів

Премʼєр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що уряд України збільшив обсяг програми соціально-економічного розвитку регіонів на 450 мільйонів гривень
Премʼєр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що уряд України збільшив обсяг програми соціально-економічного розвитку регіонів на 450 мільйонів гривень, про це повідомила пресслужба Уряду.
 
«‎Цього тижня уряд збільшив обсяг програми соціально-економічного розвитку регіонів на 450 млн грн. Тепер її загальний обсяг становить майже 5 млрд грн. На ці кошти громади будуть реалізовувати більше проектів зі створення нової соціальної інфраструктури»‎, — повідомив Шмигаль.
 
Він додав, що значна частина цих проектів стосується ремонту та будівництва нових шкіл, лікарень, дитячих садочків, закупівлі додаткового сучасного обладнання та створення умов для розвитку бізнесу в регіонах.
 

Нагадаємо, сьогодні, 26 липня, в чотирьох регіонах України запрацюють камери фіксацій порушень правил дорожнього руху. Зокрема, у Харкові, Кропивницькому, Кіровоградській та Житомирській областях. 

 
Коментарі (0)