ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКиянам повертають гарячу воду

Киянам повертають гарячу воду

У столиці зафіксовано зменшення випадків припинення гарячого водопостачання споживачам. Однак, левова частка відключень зумовлена проведенням планових робіт та реконструкцій.

У Києві за вихідні зменшилась кількість відключень гарячого водопостачання. Зокрема, станом на сьогодні без гарячої води залишилось 711 споживачів, що на 260 випадків відключення ГВП менше, ніж в кінці минулого тижня. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ПАТ «Київенерго».

У компанії повідомляють, що 509 споживачів залишись без води через проведення планових робіт та реконструкцій, ще 174 – у зв’язку з пошкодженнями. Крім того, 28 випадків припинення ГВП споживачам зумовлені відключенням «Київгазом» газопостачання на теплоджерела «Київенерго».

«Ліквідацією пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади «Київенерго». Компанія ліквідовує пошкодження в опалювальний період на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб. В період з 6:00 04.09.2015 р. по 6:00 07.09.2015 р. в результаті усунення 73 пошкоджень підключено 557 споживачів», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у «Київенерго» відзвітували про готовність теплового господарства міста до зими. У компанії зазначають, що у столиці відремонтовано 90% теплогосподарства, а гідравлічні випробування виконані на 100%.

 
Коментарі (0)