ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаІвано-Франківськ чекають відключення світла

Івано-Франківськ чекають відключення світла

В Івано-Франківську мешканців інформують про можливі знеструмлення у низці будинків. Це спричинено виведенням в ремонт повітряної електролінії. Також в Івано-Франківську та передмісті завтра водопостачання буде здійснюватись у режимі пониженого тиску

В Івано-Франківську заплановано вивід в ремонт ПЛ– 330 кВ «Івано-Франківськ-Чернівецька». Відповідні роботи триватимуть до 7 серпня, тож жителів міста попереджають про можливі короткочасні відключення світла. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Івано-Франківської міської ради.

Зокрема, знеструмлення варто очікувати в мікрорайонах Каскад, Позитрон, вул. Гната Хоткевича, Івана-Павла ІІ, В.Івасюка, центральній частині міста, в районі заводу «Автоливмаш».

Крім цього, у зв’язку з проведенням планово-профілактичних робіт на ЧКВС, станції аерації, насосних станціях, водопровідних та каналізаційних мережах КП «ВЕТП» з 10:00 до опівночі 6 серпня подача холодної води буде здійснюватись у режимі пониженого тиску. Це стосується Івано-Франківська, м. Тисмениця та прилеглих сіл.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, «влада» окупованого Криму заявляє про можливість повного припинення електропостачання на острів з боку України. У Севастополі у зв’язку з цим створено штаб з надзвичайних ситуацій для регулювання такої ситуації.

 
Коментарі (0)