ГоловнаНовини ЖКГТранспортУжгородський аеропорт відновлює повноцінну роботу

Ужгородський аеропорт відновлює повноцінну роботу

егулярні авіаперевезення здійснюватиме авіакомпанія «Мотор Січ», із якою в Ужгородського аеропорту є чинний договір

15 березня Міжнародний аеропорт «Ужгород» відновлює повноцінну роботу. Регулярні авіаперевезення здійснюватиме авіакомпанія «Мотор Січ», із якою в Ужгородського аеропорту є чинний договір. Він тимчасово не виконувався через відсутність відповідної сертифікації обладнання аеропорту.

– Регулярне авіасполучення між Ужгородом і Києвом здійснюватиметься реактивним літаком «Як-40» поки що раз на тиждень – щоп’ятниці, – наголошує Геннадій Москаль. – Вранці літак вилітатиме зі столиці до Ужгорода, а увечері – в зворотному напрямку. У подальшому кількість авіаперельотів буде збільшено. Вартість квитка в один бік варіюватиметься від 699 до 3500 гривень.

Нагадаємо, що також і термінал F міжнародного аеропорту “Бориспіль”, який був законсервований в 2013 році, відновить роботу через місяць.

З 31 березня там буде базуватися флот українського лоукостера SkyUp Airlines.

“Аеропорт «Київ» працює з нашими важкими літаками на межі своїх можливостей як з точки зору їх експлуатації, так і з точки зору експлуатаційних характеристик злітної смуги. Тому нами було ухвалено рішення про розміщення літаків SkyUp Airlines на території аеропорту «Бориспіль», термінал F, який після ремонту та деяких змін буде відкритий в кінці березня”, – повідомила прес-служба авіакомпанії.

 

 
Коментарі (0)