ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГВ 2017 році буде профінансовано майже 800 інвестиційних проектів

В 2017 році буде профінансовано майже 800 інвестиційних проектів

Уряд схвалив додатковий перелік інвестиційних проектів регіонального розвитку, на які в бюджеті передбачено понад 98 мільйонів гривень.

Уряд схвалив додатковий перелік інвестиційних проектів регіонального розвитку, на які в бюджеті передбачено  понад 98 мільйонів гривень.

Уряд схвалив додатковий перелік інвестиційних проектів регіонального розвитку з обсягом фінансування понад 98 млн гривень у рамках Державного фонду регіонального розвитку.

Про це повідомив за результатами засідання Уряду  Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, передає прес-служба Урядового порталу.

 «Ці кошти ДФРР спрямовуються на такі івестпрограми як будівництво та реконструкція соціальних об’єктів (лікарні, школи, поліклініки), відновлення мостової інфраструктури, проведеннятермомодернізації тощо. Загалом у рамках ДФРР в 2017 році буде профінансовано майже 800 інвестиційних проектів у регіонах України», — зазначив Геннадій Зубко.

Він повідомив, що до проекту розпорядження щодо фінансування за рахунок ДФРР включено проекти щодо проведення комплексних заходів з термомодернізації шкіл у Вінницькій, Донецькій, Запорізькій, Одеській і Тернопільській областях, реконструкції лікувальних установ, садочків, шкіл, стадіонів у Запорізькій, Одеській, Полтавській і Чернігівській областях, реконструкції мостового переходу у Луганській області, будівництва спортивних майданчиків зі штучним покриттям у Херсонській області.

Нагадаємо, що загальний обсяг фінансування ДФРР на 2017 рік становить 3.5 млрд гривень.

 

 
Коментарі (0)