ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаВ Алушті мешканці кількох будинків сидять без опалення

В Алушті мешканці кількох будинків сидять без опалення

Кілька сотень алуштинців продовжують замерзати в не опалювальних квартирах. Комунікації тепломережі давно застаріли і постійно рвуться, але міняти їх не поспішають.

Ось уже 5 днів, з 17 лютого, жителі трьох багатоквартирних будинків в Алушті по вул. Партизанській замерзають без опалення через черговий порив труб. Про це 19 лютого повідомили мешканці одного з постраждалих будинків - б. 25 по вул. Партизанської.

Минулої ночі температура на вулиці знизилася до -8 градусів, а в не опалювальних квартирах, за словами мешканців, трималася на рівні +10 -11, незважаючи на спроби обігрітися всіма доступними засобами (у кого є така можливість). У міськвідділі МНС, куди звернулися замерзають алуштинці, їм лише порадили «попарити ноги».

У тепломережі, куди ми зателефонували, послалися на ЖЕУ № 2, який проводить аварійні роботи на теплових комунікаціях. Працівники ЖЕУ № 2, в свою чергу, повідомили нам, що нинішній прорив - вже другий за ці три дні, і без опалення залишаються будинки 23, 25, 27 по вул. Партизанській. Ведуться ремонтні роботи.

Кілька сотень алуштинців продовжують замерзати в не опалювальних квартирах. Комунікації тепломережі давно застаріли і постійно рвуться, але міняти їх не поспішають. Так, новий асфальт на вул. Леніна через витоки розривали вже кілька разів за останні місяці. Що буде з гнилими міськими трубами через кілька років, навіть подумати страшно.

Джерело - Твоя газета

 
Коментарі (0)