ГоловнаНовини ЖКГТранспортВ «Укравтодорі» вирішили відкласти ремонт доріг

В «Укравтодорі» вирішили відкласти ремонт доріг

Ремонт доріг по всій Україні розпочнуть пізніше, ніж планували. Робітники обіцяють ліквідувати ямковість, коли це дозволить погода. У відомстві запевняють,- підготовку до ремонту розпочали.

В «Укравтодорі» вирішили ремонтувати дорожнє покриття пізніше. Робітники обіцяють взятися за роботу через 2-3 тижні. Про це «Україні Комунальній» повідомили в «Укравтодорі».

В компанії заявили, що вони вже розпочали підготовку до планового ремонту та заготовили матеріали. Проте ремонтувати дорожнє покриття будуть не раніше, ніж це дозволить погода. Якими будуть обсяги роботи, автодорівці не повідомляють. Як раніше повідомляла «У.К.», 8 лютого дорожні організації розпочали роботу з аварійної ліквідації ямковості на автомобільних шляхах. До речі, 11 лютого дорожники Києва відремонтували понад 500 кв. м доріг у 9 районах столиці.

Нагадаємо, 13 лютого автодорівці розпочали ремонт найбільш уражених автошляхів. Наразі оновлюють дороги Одеської, Полтавської, Рівненської, Харківської та Хмельницької областей. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Міністерства інфраструктури.

 
Коментарі (1)
Санечка В.2
14 Лютого 2014 p. 14:25
что курит Укравтодор? Или они сами трава?