ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУ Харкові розширили автобусну мережу

У Харкові розширили автобусну мережу

У Харкові внесли зміни у мережу громадського транспорту міста, які передбачають роботу додаткових автобусів в Орджонікідзевському районі.

У змінену мережу громадського траспорту міста введуть додаткові автобуси, які будуть працювати в Орджонікідзевському районі. Транспорт курсуватиме як на території району, так і за його межами. Про це повідомив директор департаменту транспорту Харківської міськради Сергій Дульфан, інформують у прес-службі мерії.

Зокрема, в районі з'явиться автобус маршруту № 4, який буде слідувати від станції метрополітену «Пролетарська» до вулиці 2-ї П'ятирічки, 4а. Також на прохання жителів міста введуть додатковий маршрут, по якому жителі зможуть доїжджати до міського кладовища № 18, розташованого на проспекті Гагаріна, 362. Автобус курсуватиме у вихідні та святкові дні, кінцева зупинка – станція метро «Пролетарська».

Пан Дульфан зазначив, що у планах департаменту транспорту та департаменту будівництва та дорожнього господарства створити біля кладовища № 18 розворотне коло.

Нагадаємо, всього у міській автобусній мережі – 144 маршрути, які обслуговують 896 автобусів.

 
Коментарі (0)