ГоловнаНовини ЖКГТранспортВ Чернігові автобус змінив маршрут

В Чернігові автобус змінив маршрут

Чернігівський автобус №39 курсуватиме новим маршрутом. Таким чином, спеціалісти вивчатимуть, чи доцільно буде остаточно змінили схеми маршрутів.

Чернігівський автобус №39 курсуватиме за зміненим маршрутом. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Чернігівської міськради.

«З метою вивчення доцільності зміни маршруту з 1 березня у місті запроваджується нова схема маршруту № 39. Про це повідомляє управління транспорту та зв'язку Чернігівської міської ради», – йдеться в повідомленні.
 
 Рух автобусів № 39 у напрямку центру міста здійснюватиметься від зупинки "вул. П'ятницька" по просп. Перемоги, просп. Миру із зупинками "готель Україна", "кінотеатр "Дружба" і далі по вул. Войкова – вул. Старобілоуська – вул. Комінтерну (кінцева зупинка). У зворотному напрямку рух автобусів проходитиме по вул. Старобілоуська, вул. Войкова, просп. Миру і далі за маршрутом. Початок руху автобусів у будні від зупинки "вул. Комінтерну" – о 6.49, закінчення – о 19.58 з інтервалом 7-10 хвилин.
 
«Управління транспорту та зв’язку міської ради звертається до власників автомобільного транспорту з проханням не залишати своїх автомобілів на розворотному колі та зупинці громадського транспорту по вул. Комінтерну», – йдеться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Чернігівській області обмежать рух транспорту. Це стосуватиметься лише великогабаритної техніки. Таким чином можна запобігти руйнуванню дорожнього покриття.
 
Коментарі (0)