ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГВ червні було видано рекордну суму за «теплими» кредитами

В червні було видано рекордну суму за «теплими» кредитами

За останній місяць за програмою теплих кредитів біло видано 350 млн грн, що є рекордною сумою за весь період існування програми.

Голова Держенергоефективності Сергій Савчук прокоментував дані щотижневого моніторингу реалізації державної підтримки населення та ОСББ до впровадження енергоефективних заходів та зауважив, що на сьогоднішній день впровадження заходів з енергозбереження у помешканнях допомагає заощадити кошти на оплаті комунальних послуг.

На офіційному сайті Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України повідомляється, що за весь період дії програми «теплих» кредитів у червні цього року залучено рекордну суму коштів на утеплення - 350 млн гривень.

За останній місяць населенню та ОСББ було видано 21180 "теплих" кредитів на суму 350 млн гривень для купівлі «негазових» котлів, енергоефективного обладнання й матеріалів .

Варто також зазаначити, що 3428 "теплих" кредитів на суму 49,48 млн гривень було видано громадянам, які отримали субсидії.

На сьогоднійшній день все більше ОСББ проявляє зацікавлення  «теплими» кредитами   та долучається  до програми з утеплення.

"Сьогодні Держава надає населенню унікальну можливість – отримати безповоротну фінансову допомогу на утеплення. І, варто відмітити, що програма має велику підтримку з боку самих учасників. Адже, впровадження заходів з енергозбереження у помешканнях допомагає заощадити кошти на оплаті комунальних послуг й підвищити комфорт в оселях", - прокоментував  Голова Держенергоефективності Сергій Савчук .

 

 
Коментарі (0)