ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаВ «Енергоатомі» мають намір сплатити понад 8 млрд грн податків

В «Енергоатомі» мають намір сплатити понад 8 млрд грн податків

Кабінет міністрів України затвердив фінансовий план ДП «НАЕК «Енергоатом» на 2016 рік, який передбачається сплата податків та обов’язкових платежів до бюджету у сумі 8,038 млрд грн.

Кабінет міністрів України  затвердив фінансовий план ДП «НАЕК «Енергоатом» на 2016 рік, який передбачається сплата податків та обов’язкових платежів до бюджету у сумі 8,038 млрд грн.

 Про це йдеться у повідомленні прес-служби міністерства енергетики та вугільної промисловості України, передає УНН.

« ДП «НАЕК «Енергоатом» є одним з найбільших платників податків у країні. Відокремлені підрозділи Компанії є бюджетоутворюючими підприємствами в регіонах розміщення АЕС. Фінансовий план ДП «НАЕК «Енергоатом» на 2016 рік передбачає сплату податків та обов’язкових платежів до бюджетів усіх рівнів на загальну суму 8 038,8 млн. гривень”, — йдеться у повідомленні.

Крім того, фінпланом передбачено відпуск в ОРЕ України електроенергії АЕС в обсязі 74 213 млн. кВт-год.

Нагадаємо, Уряд затвердив фінплан «Енергоатому» на 2016 рік.

Кабінет міністрів України схвалив дане розпорядження про затвердження фінансового плану ДП «Енергоатом» на 2016 рік. Вчора, 14 грудня відповідне рішення було ухвалене в ході засідання уряду.

Також як повідомлялося раніше, ДП «Енергоатом» заборгувало Фонду соціального захисту людей з інвалідністю 75 млн грн штрафу за непрацевлаштування людей з інвалідністю.

Зокрема, за словами віце-прем'єра Павла Розенка, «Енергоатом» є єдиним державним підприємством, яке не виконує закон щодо працевлаштування і не сплачує штрафні санкції за непрацевлаштування людей з інвалідністю у себе на підприємстві.

На сьогодні вже є судовий позов «Енергоатому» до Фонду, за яким заблоковані рахунки останнього. 

 

 
Коментарі (0)