ГоловнаНовини ЖКГЖитлоВ Херсоні відкрили будинок, збудований за державними житловими програмами

В Херсоні відкрили будинок, збудований за державними житловими програмами

В Херсоні в рамках житлових програм для молодих сімей та здешевлення вартості іпотечних кредитів запущено в експлуатацію новий 126-квартирний будинок, розташований за адресою 200-річчя Херсону, 69. 87 сімей в цьому будинку отримує житло за допомогою держа

У Херсоні 28 квітня відбулося урочисте введення в експлуатацію нового 126-квартирного будинку, побудованого в рамках державних житлових програм. Переважна більшість новоселів щойно зведеного будинку спромоглася придбати квартири завдяки програмам пільгового молодіжного кредитування, доступного житла та здешевлення вартості іпотечних кредитів.

Учасники церемонії, зокрема, голова Херсонської обласної ради Андрій Путілов, заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Валентина Січова та перший заступник голови правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Сергій Комнатний вручили новоселам сучасного 9-поверхового будинку, збудованого на проспекті 200-рiччя Херсону, 69, свідоцтва на квартири.

Як зазначив перший заступник голови правління Держмолодьжитла Сергій Комнатний, у нововведеному будинку переважна більшість сімей, а саме – 87 родин, отримує житло за допомогою держави. Серед новоселів будинку, зокрема, 76 сімей придбали житло в рамках програми пільгового молодіжного кредитування. Ще 3 сім`ї спромоглися придбати квартири завдяки державній підтримці на будівництво доступного житла. Також, 8 сімей придбали помешкання за допомогою програми здешевлення вартості  іпотечних кредитів.

«Дуже приємно те, що переважна більшість родин, які сьогодні стали новоселами цього чудового будинку — це молоді херсонські сім’ї, працівники бюджетної сфери та підприємств. Сьогоднішнє введення в експлуатацію будинку є наочним прикладом суттєвої дії державних житлових програм, успішне втілення яких сприяє розвитку громад, будівельної галузі і, головне, підвищенню авторитету держави не лише серед новоселів, а і в цілому серед громадян України», — наголосив Сергій Комнатний.

 

 
Коментарі (0)