ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025В Києві завершені перевірки тепломереж

В Києві завершені перевірки тепломереж

Київ готується до складної зими. Вже завершено перевірки тепломереж, котельні забезпечуються генераторами

 

Київ готується до складної зими. Вже завершено перевірки тепломереж, котельні забезпечуються генераторами. Про це повідомив міський голова столиці Віталій Кличко.

Місто вже забезпечило понад дві третини котелень «Київтеплоенерго» генераторами, тому в разі вимкнення світла вони продовжуватимуть працювати і давати тепло будинкам, що до них підключені, наголосив Кличко.

Він також зазначив, що столична влада та комунальники розробили алгоритм оперативного підключення альтернативних джерел для постачання тепла, щоб не було зволікань у разі надзвичайної ситуації.

«На столицю й Україну чекає ще одна складна зима. Бо ворог знову намагатиметься зруйнувати критичну інфраструктуру та залишити нас без світла, тепла та води. Місто готується. І готовими мають бути мешканці. Як і минулої зими, в кожній оселі повинен бути і запас їжі, води, прилади електроживлення, теплий одяг. Комунальні служби столиці працюватимуть у посиленому режимі і робитимуть все можливе, щоб забезпечити мешканців міста необхідними сервісами», – зазначив Віталій Кличко.  

 

 

 
Коментарі (0)