ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГВ Києві ексчиновник РДА привласнив собі генератор

В Києві ексчиновник РДА привласнив собі генератор

Київські правоохоронці Дніпровського управління поліції за процесуального керівництва столичної окружної прокуратури викрили ексзаступника директора структурного підрозділу однієї з київських РДА

 

Київські правоохоронці Дніпровського управління поліції за процесуального керівництва столичної окружної прокуратури викрили ексзаступника директора структурного підрозділу однієї з київських РДА, який привласнив один з бензинових генераторів, виділених на потреби його підрозділу.

Зазначається, що посадовець — 43-річний уродженець Полтавської області. Чиновник отримав від департаменту молоді та спорту Дніпровської РДА дев’ять генераторів, один з яких, вартістю 33,5 тисячі гривень, він привласнив та здав до ломбарду. 

Слідчі повідомили йому про підозру у заволодінні майном шляхом зловживання службовим становищем, вчиненим в умовах воєнного стану. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі. 

Нагадаємо, раніше у Печерському районі столиці невідомий вкрав золотий ланцюжок в ювелірному магазині. Хоча правоохоронці знайшли зловмисника, виявилося, що прикрасу він вже обміняв у ломбарді.

 

 

 
Коментарі (0)