ГоловнаНовини ЖКГУтилізація ТПВВ Києві процює 210 контейнерів для небезпечних відходів

В Києві процює 210 контейнерів для небезпечних відходів

У комунальному підприємстві "Київкомунсервіс" розповіли, скільки контейнерів для небезпечних відходів є в українській столиці

 

У комунальному підприємстві "Київкомунсервіс" розповіли скільки контейнерів для небезпечних відходів є в українській столиці. Про це стало відомо з відповіді, яку у КП дали на офіційний запит "Коментарів". За словами чиновників, на сьогоднішній день у Києві кількість встановлених контейнерів для збору небезпечних відходів у складі побутових, а саме: батарейок, термомерів, що ртуть містять, енергозберігаючих і люмінесцентних ламп становить 210 одиниць. 

Середній показник збирання небезпечних відходів на місяць протягом 2023 року орієнтовно становить: відпрацьовані батарейки – 1100 кг, неушкоджені ртутні термометри – 200 шт, енергозберігаючі та люмінесцентні лампи – 1800 шт. Зібрані небезпечні відходи транспортуються на виробничу базу підприємства, де розміщуються окремо за типом догляду у спеціальні бокси для їх тимчасового зберігання, закуплені за кошти Київського міського фонду охорони навколишнього природного середовища, далі маркуються та опломбуються, при цьому відходи протягом року з моменту їх збору передаються на утилізацію відповідно до вимог чинного законодавства України.

 

 

 

 
Коментарі (0)