ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаВ Києві сьогодні не відключатимуть електроенергію

В Києві сьогодні не відключатимуть електроенергію

Ситуацію з електропостачанням в столиці на сьогоднішній день вдалося стабілізувати, тому відключень електроенергії не планується

 

Ситуацію з електропостачанням в столиці на сьогоднішній день вдалося стабілізувати, тому відключень електроенергії не планується.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко в ефірі телемарафону "Єдині новини", передає Укрінформ.

"Учора були тимчасові відключення у зв'язку з пошкодженням системи електропостачання. На сьогодні, за наданою мені інформацією, ми стабілізували ситуацію. Тому на сьогоднішній день ніяких відключень не буде", - сказав він.

Водночас мер наголосив, що повідомлення про можливі відключення задля стабілізації мережі будуть опубліковані на сайті Київської міської державної адміністрації.

Також Кличко зауважив, що не зважаючи на обстріли енергетичної інфраструктури, графік опалювального сезону в Києві залишатиметься без змін.

"Поки що підключення виключно за заявками здійснюватиметься для медичних закладів, зокрема, пологових будинків. Усі інші об'єкти підключатимуться до централізованого опалення відповідно до погодних умов", - сказав він.

Також міський голова порекомендував містянам підготуватися до опалювального сезону, у тому числі, утеплити помешкання і приготувати теплі речі.

Повідомлялося, що для забезпечення балансу енергосистеми після масованої російської ракетної атаки 10 жовтня по енергетичній інфраструктурі в Києві ДТЕК впровадило графіки аварійного відключення електропостачання, які оновлюватимуться кожного дня.

 

 

 
Коментарі (0)