ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійВ Києві влаштують генеральне прибирання Майдану

В Києві влаштують генеральне прибирання Майдану

Комунальні служба та волонтери влаштують суботник в центрі столиці. Голова КМДА обіцяє, що барикади прибирати не будуть. За його словами, таке рішення повинна прийняти громада.

У Київській міській державній адміністрації підтримали ініціативу активістів щодо прибирання на Майдані. Так 1 березня о 10:00 в центрі столиці влаштують суботник. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі КМДА

До прибирання залучать всі міські комунальні служби та техніку. Волонтерам обіцяють надати необхідний інвентар. «Я впевнений, що кожен із нас зробить все можливе, щоб наша столиця була чистою та охайною. І всі разом ми можемо швидко навести лад у Києві. Зі свого боку міська влада забезпечить громадян необхідним для цього інвентарем», – йдеться в повідомленні. Володимир Макеєнко підкреслив, що наразі мова не йде про прибирання барикад, які вже стали своєрідним символом боротьби українського народу за достойне майбутнє Батьківщини.
 
До речі, столичному Майдану збираються повністю змінити імідж. У КМДА кажуть, що давно планували оновити головну площу країни.
 
Коментарі (0)