ГоловнаНовини ЖКГТранспортВ КМДА планують зайнятись впорядкуванням автомобільних стоянок

В КМДА планують зайнятись впорядкуванням автомобільних стоянок

В КМДА очікують ухваленя закону, завдяки якому, врешті, отримають можливість впорядкувати стоянку автомобілів в столиці.

В КМДА очікують ухваленя закону, завдяки  якому, врешті,  отримають можливість впорядкувати стоянку автомобілів в столиці.

Мер Києва, голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Віталій Кличко очікує, що Верховна Рада на наступному тижні ухвалить у другому читанні закон про паркування, який дозволить міській владі впорядкувати стоянку автомобілів в столиці.

Про це розповів Віталій Кличко в ефірі телеканалу "Прямий",повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу КМДА.

"Сподіваюся, що на наступному тижні Верховна Рада ухвалить у другому читанні закон про паркування, який дасть нам можливість наводити порядок з паркуванням на вулицях, і залучати інвесторів для будівництва паркінгів. У тому числі багатоповерхових паркінгів на місці гаражів. Ми очікуємо, що багатьох інвесторів зацікавлять такі можливості, а нам це допоможе в наведенні порядку на вулицях нашого міста", - сказав В.Кличко.

Він зазначив, що кілька тижнів тому, облітаючи Київ на вертольоті, звернув увагу, що багато території міста зайнято старими гаражами. Ці великі території, на думку Кличка, повинні бути використані ефективніше.

Зокрема, на його думку, багатьох інвесторів приваблять такі можливості, а мерії це допоможе в наведенні ладу на вулицях Києва.

Як повідомлялося раніше, у Києві буде заборонено паркування на майже 70 вулицях.

Таким чином, на цих шляхах встановлять дорожні знаки, відповідне доручення буде надано «Київдорсервісу». Також КК «Київавтодор» має нанести дорожню розмітку, щоб водії бачили, що там не можна паркуватися. Після всіх цих процедур, поліція, маючи на руках рішення Київради, буде приймати відповідні міри до водія, який суттєво зважає організації дорожнього руху

 

 
Коментарі (0)