ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГВ кримську каналізацію змило мільйони

В кримську каналізацію змило мільйони

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України затвердило витрати держбюджету в розмірі близько 460 млн грн на проведення робіт з реконструкції каналізаційно-очисних споруд в Криму.

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України затвердило витрати держбюджету в розмірі близько 460 млн грн на проведення робіт з реконструкції каналізаційно-очисних споруд в Криму.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Міністерства регіонального розвитку і ЖКГ АРК.

Кошти будуть направлені на реконструкцію каналізації в Малореченському, Малому Маяку, Орджонікідзе, Феодосії, Мигдальному, Утьосі, Судаку, Леніне, Ленінському районі, Ялті, «Артеку». «Криму дана унікальна можливість створювати нове, і перед нами стоїть складне завдання – за короткі строки завершити будівництво об'єктів, які зможуть забезпечити якісне і безпечне життя населення і захистити акваторії наших водойм від забруднення», - зазначив заступник Голови Ради міністрів АРК Азіз Абдуллаєв.

У зв'язку з виділенням коштів на нараді в МінЖКГ доручено розробити графіки будівельно-монтажних і пусконалагоджувальних робіт, поставок та монтажу обладнання, а також графіки підключення до мереж електро-, водопостачання та водовідведення. Контролюючим органам, органам місцевого самоврядування та водоканалам дано завдання вести всеосяжний контроль за об'єктами, надаючи необхідну допомогу при вирішенні питань, котрі стосуються будівництва.

 
Коментарі (0)