ГоловнаНовини ЖКГТранспортВ Криму «підскочать» ціни на проїзд

В Криму «підскочать» ціни на проїзд

В окупованому Криму «подорожчають» міжміські та приміські пасажирські перевезення. Стрибок цін очікується на рівні більше 15%.

В окупованому Криму з наступного місяця зростуть ціни на проїзд у приміському та міжміському громадському транспорті. Про це повідомила «начальник відділу регулювання тарифів на транспорті та соціальної сфери Державного комітету з питань цін і тарифів Республіки Крим» Галина Полякова, передає прес-служба Комітету.

За словами чиновниці, підвищення торкнеться тих підприємств, які працюють через автостанції «Кримтранс».

«Був перерахований тариф на міжмісто і міжсуб’єкт та склав 1,2 рубля (0,47 грн) за 1 кілометр на міжмісто і 1,3 рубля (0,51 грн)на міжсуб’єкт, це вже з урахуванням податку на додану вартість», - пояснила вона.

Крім цього, на окупованому півострові встановлять 2 тарифи для перевізників, котрі здійснюють приміські перевезення.

«Ми прийшли до висновку, що тепер буде 2 тарифи, тому що підприємства, які не здійснювали свою діяльність через автостанції, погодилися з тим, що їм не потрібно включати збільшення витрат. Тому збільшення склало близько 16% в середньому», -  сказала Галина Полякова.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Києві узгодять графік руху одного із автобусних маршрутів із рухом потягів у метро. Крім цього, на час поминальних днів, у місті також поповнять маршрут столичного автобуса рухомим складом.

 
Коментарі (0)