ГоловнаНовини ЖКГТранспортВ Криму відновили заборонене міжнародне авіасполучення

В Криму відновили заборонене міжнародне авіасполучення

Заборона Європейської організації з безпеки аеронавігації та попередження Міністерства інфраструктури не заважать суднам здійснювати міжнародні авіарейси до Криму. Більш того, самопроголошена влада окупованого півострова пишається порушеннями.

В окупований український півостров Крим здійснюють посадки літаки міжнародного сполучення. Про це сказав представник кримського туристичного агентства, яке виступило організатором рейсу, Володимир Кушнір, передає «Інтерфакс-Україна».

«Ми плануємо виконувати два рейси на тиждень по понеділках і четвергах», - сказав пан Кушнір.

Поновлення міжнародного авіасполучення прокоментувала окупантська влада. За словами самопроголошеного заступника Міністра транспорту анексованого Криму Анатолія Чуркіна,  відновлення міжнародного авіасполучення - це велике досягнення.
 
«Поновлення міжнародного авіасполучення - це велика подія, велика перемога для Криму», - сказав пан Чуркін.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», аеропорти Криму залишаються закритими через підвищений ризик для безпеки польотів цивільних повітряних суден. «Будь-які рейси, які здійснюються до аеропортів Криму, є незаконними та не відповідають вимогам безпеки польотів», – заявили в Міністерстві інфраструктури. 
 
До речі, Європейська організація з безпеки аеронавігації ввела заборону на здійснення польотів до анексованого Криму. Авіарейси відмінили до Сімферополя і Севастополя.
 
Коментарі (0)