ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаВ Криму вийшли з ладу одразу дві російські електростанції

В Криму вийшли з ладу одразу дві російські електростанції

У Криму вийшли з ладу дві російські електростанції. З огляду на це, усі населені пункти мають знизити споживання електроенергії. Поміж тим, у Сімферополі навіть обмежили роботу ресторанів та кав’ярень.

У Керчі в тимчасово окупованому Криму вийшли з ладу одразу дві газотурбінні електростанції, які були перекинуті із Далекого Сходу. Про це пише «Укрінформ» з посиланням на місцеві ЗМІ.

«Керченських енергетиків поінформували, що відразу дві газотурбінні електростанції потужністю 22,5 ВВт, які перекинуто з Далекого Сходу для забезпечення енергопостачання Криму, вийшли з ладу. У зв'язку з цим, усі населені пункти мають знизити споживання електроенергії», - застерігають мешканців півострова.

Наразі навантаження на електромережі міста становить 42 МВт, воно забезпечується одночасним відключенням побутових споживачів від трьох до п'яти ліній електропередач.

Поміж тим у Сімферополі з сьогоднішнього дня ввели обмеження часу роботи закладів громадського харчування. Роботу сімферопольських кафе, ресторанів, барів обмежено до 21-ї години, а з 7 січня об'єкти громадського харчування зможуть працювати тільки до 20-ї години. При цьому освітлення вулиць міста забезпечується на 30%, а після 7 січня «знімається повністю».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Криму в деяких містах відключають котельні, що, відповідно, призводить до припинення теплопостачання споживачам. Зауважують, що на півострові наразі мінусова температура.

 
Коментарі (0)