ГоловнаНовини ЖКГТранспортВ Луганську «переграли» маршрут транспорту

В Луганську «переграли» маршрут транспорту

По-новому курсуватиме маршрутне таксі в Луганську. Таке рішення було прийнято, щоб люди з обмеженими фізичними можливостями, які проживають в районі вулиць Щорса та Грабовського, могли безперешкодно потрапити у центральну частину міста.

У Луганську змінили схему руху маршруту № 126. Таке рішення було прийнято, щоб люди з обмеженими фізичними можливостями, які проживають в районі вулиць Щорса та Грабовського, могли безперешкодно потрапити у центральну частину міста. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Луганської міськради.

«Сьогодні міський транспорт слідує по вулиці Радянська, не повертаючи на вулицю Леніна, як раніше.
Змінена версія маршруту виглядає так: вулиця Щорса - вулиця Мічуріна - 2-я вулиця Свердлова - вулиця Радянська - вулиця Градусова - вулиця Ломоносова - вулиця Ватутіна - вулиця Карпінського - вулиця Будьонного - вулиця Корольова - вулиця 30-річчя Перемоги. Кінцеві зупинки транспорту залишилися незмінними - вулиця Грабовського і квартал Якіра», –йдеться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», кілька днів низка київських трамваїв курсуватиме за зміненими маршрутами. Це пов’язано з проведенням будівельних робіт поблизу станції метро «Лісова».
 
Коментарі (0)