ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїВ Мінрегіоні планують прискорити реагування на НС на сході України

В Мінрегіоні планують прискорити реагування на НС на сході України

Врахувавши збільшення ризиків виникнення небезпечних ситуацій в Донецькій та Луганській областях у Мінрегіоні запропонували створити додатковий загін оперативного реагування

Врахувавши збільшення ризиків виникнення небезпечних ситуацій в Донецькій та Луганській областях у Мінрегіоні запропонували створити додатковий загін оперативного реагування.

Наразі у Мін регіоні вважають, що якісна й сучасна система управління та координації завжди рятує багато життів в умовах надзвичайних ситуацій.

Про це написав на своїй сторінці у FB Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, повідомляє прес-служба Урядового порталу.

Особливо Зубко відзначив, що такою завжди є робота центрального та регіональних штабів ДСНС України. 

«Зважаючи на зростання ризиків виникнення надзвичайних ситуацій в Донецькій і Луганській областях, постійну небезпеку на лінії зіткнення та в зоні АТО, запропонував на Уряді створити додатковий загін оперативного реагування», - зазначив Геннадій Зубко.

Віце-прем’єр-міністр навів приклад Авдіївки й інших населених пунктів по лінії ведення бойових дій, коли минулого та цього року цивільні люди та служби не мали можливості виконувати ремонтні роботи та відновлювати житло, соціальні об’єкти через відсутність доступу.

«Робота такого сучасного оперативного загону, який би реагував на виклики, в подальшому може скоротити видатки з резервного фонду держбюджету на виконання рятувальних робіт та подолання наслідків», - підкреслив урядовець.

 

 
Коментарі (0)