ГоловнаНовини ЖКГТранспортВ Одесі презентували автобуси для інвалідів

В Одесі презентували автобуси для інвалідів

В Одесі 6 квітня відбулася презентація спеціальних автотранспортних засобів загального користування для осіб з обмеженими фізичними можливостями

В Одесі  6 квітня відбулася презентація спеціальних автотранспортних засобів загального користування для осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Про це повідомляє прес-служба Одеської облдержадміністрації.

Як зазначив присутній на заході  начальник управління морегосподарського комплексу, транспорту та зв’язку ОДА Олександр Ілько, в рамках програми «Безбар’єрна Україна» на маршрутах Одеської області вже працює 43 автобуси, оснащені для перевезення інвалідів.

На сьогодні перевезення інвалідів такими транспортними засобами в здійснюють Овідіопольскому, Роздільнянському, Білгород-Дністровському, Ізмаїльскому та інших районах області та в містах Одесі, Іллічівську, Теплодарі та Южному.

Як повідомляла «У.К.», наприкінці лютого партію нового транспорту було придбано і в столиці за кредитні кошти ЄБРР. Як підкреслює міська влада, усі нові автобуси та тролейбуси, придбані для Києва, відповідають вимогам програми «Безбар’єрне середовище».

 

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)