ГоловнаНовини ЖКГТранспортВ Одесі відклали ремонт доріг

В Одесі відклали ремонт доріг

У Одесі планують найближчим часом розпочати ремонт міських доріг. Однак, поки що ремонт відстрочили через погані погодні умови.

У Одесі відремонтують низку міських доріг. На ці цілі з міського бюджету виділили 35 млн грн. Про це повідомив начальник управління дорожнього господарства Андрій Шмагай, передає прес-служба Одеської міської ради.

Ремонт дорожнього покриття у місті планували розпочати вже сьогодні, однак, через несприятливі погодні умови відновлювальні роботи відклали. Вони будуть відновлені як тільки цьому сприятиме погода.

«У першу чергу ремонтні бригади будуть відновлювати покриття за напрямом руху міського електротранспорту. Також буде відновлено покриття на зупинках громадського транспорту. Далі ми приступимо до проведення капітального ремонту, приміром, вулиці Генуезькій, перший етап реконструкції якої планується закінчити вже до початку курортного сезону і вулиці Хутірської», - зазначив пан Шмагай.

Найближчим часом у місті планують відремонтувати ділянки дорожнього покриття за адресами: Іванівський шляхопровід, перехрестя вул. М. Арнаутської та пр-ту Олександрівський, Миколаївська дорога кут вул. Чорноморського козацтва, пр-т Добровольського кут вул. Заболотного, вул. Південна дорога ріг Дніпропетровської дороги, вул. Ак. Філатова, вул. Ак. Корольова кут Ак. Вільямса, вул. Довга.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Львівській області хочуть реконструювати дороги на під’їздах до митних переходів. Кошти на цей проект планують отримати від Польщі.

 
Коментарі (0)