ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаВ один з районів Львова повернуть гарячу воду

В один з районів Львова повернуть гарячу воду

Львівські комунальники відновили роботу ТЕЦ-1 після «нульової зупинки». Через це подачу гарячої води буде відновлено у Франківському районі. Наразі без води там залишаються майже 100 будинків.

Подача гарячої води буде відновлена у Франковському районі Львова. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської ради. 

«Згідно з затвердженим графіком, у Франківський район гарячу воду маємо відновити протягом трьох днів - з 4 до 6 червня, після запуску ТЕЦ-1. Однак, вже сьогодні на ранок, 3 червня, гарячу воду отримують 232 будинки Франківського району. Без гарячої води поки залишається 87 будинків. Це будинки у Франківському районі та мікрорайон Новий Львів. Тут проводяться ремонтні роботи з відновлення подачі гарячої води», - розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».
 
Роботу відновлено після «нульової зупинки» ТЕЦ-1. Завдяки цьому «Львівтеплоенерго» розпочало відновлення подачі гарячої води мешканцям Франківського району. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 28 травня з 9:00 комунальники відновили роботу ТЦ «Південна» і розпочали відновлення подачі гарячої води у Сихівський район.
 
Коментарі (0)