ГоловнаНовини ЖКГТранспортВ одному з районів Львова обмежили рух транспорту

В одному з районів Львова обмежили рух транспорту

У Франківському районі Львова частково обмежили рух автотранспорту вулицею Кульпарківською. Причиною змін стали ремонтні роботи з реконструкції перехрестя.

Від сьогодні у Львові частково обмежили рух транспорту вулицею Кульпарківською. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Обмеження пов’язані з підготовчими роботами з реконструкції перехрестя вул. Кульпарківська-Наукова. Від сьогодні буде частково обмежено рух транспорту на цій ділянці для проведення ремонтних робіт. Зокрема, лівий поворот з вул. Кульпарківської на Наукову буде заборонено, а рух у напрямку виїзду з міста буде ускладнений.

«Наразі встановлено відповідні дорожні знаки про проведення ремонтних робіт на перехресті вулиць Кульпарківська-Наукова. Також працівники «Львівводоканалу» зробили відмітки у місцях подальшої заміни мереж», – йдеться в повідомленні.
 
Як пояснили в управлінні інженерного господарства ЛМР, лівий поворот з вул. Кульпарківської на Наукову, якщо рухатися від кільця, буде заборонено. На вул. Наукову слід заїжджати через вул. В. Великого — Симоненка. Рух для виїзду за місто та в’їзду у місто по вул. Кульпарківській буде ускладнений через завуження проїзних смуг з двох до одної в обох напрямках.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», з 1 серпня у Львові перекрита частина дороги вул. Куліша. 
 
Коментарі (0)