ГоловнаНовини ЖКГТранспортВ роботу харківського метро внесли корективи

В роботу харківського метро внесли корективи

Користувачі харківської підземки можуть бути спокійні - в метро не знайшли вибухівки. Правоохоронці відкрили станцію «Завод імені Малишева», раніше закриту через повідомлення про можливий теракт, для пасажирів.

Станція харківського метрополітену «Завод імені Малишева» знову відкрита для пасажирів. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

«Повідомлення про те, що на станції може статися теракт, не підтвердилося. Правоохоронці розслідують цю подію», - йдеться в повідомленні.
 
У прес-службі зазначили, що інформація про нібито підготовлюваний теракт на станції «Завод імені Малишева» надійшла сьогодні о 7:25. Зі станції були евакуйовані всі пасажири, а потяги проїжджали по ній без зупинки. На місці працювали слідчо-оперативна група, вибухотехніки і співробітники прокуратури.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», аналогічний інцидент стався в Харкові на початку місяця. 4 липня о 6:45 надійшло повідомлення про те, що на ст. м. «Завод імені Малишева» знаходиться вибуховий пристрій.
 
Коментарі (0)