ГоловнаНовини ЖКГАльтернативна енергетикаВ Ірпені соціальні об’єкти підключають до сонячних станцій

В Ірпені соціальні об’єкти підключають до сонячних станцій

Ще два соціальні об’єкти Ірпінської громади забезпечать сонячною енергією та буде продовжена співпраця з NEFCO

 

Ще два соціальні об’єкти Ірпінської громади забезпечать сонячною енергією та буде продовжена співпраця з NEFCO. Про це повідомив Ірпінській міський голова Олександр Маркушин.

Про це  домовилися на міжнародному форумі Rebuild Ukraine, який вчора розпочався у Варшаві.

«Був надзвичайно щасливий зустріти на конференції засновницю фонду Energy Act For Ukraine Юліану Оніщук. Юліана ініціювала благодійний проєкт «100 сонячних шкіл», пілотним проєктом якого обрали ліцей «Мрія» в Ірпені. Заклад обладнали сонячною станцією із системами збереження електроенергії», — зазначив Олександр Маркушин.

Також повідомляється, що сьогодні  узгодили план з переведення на альтернативну енергетику ліцей №1 вже цьогоріч.

«Також мав продуктивну розмову з головою правління Української вітроенергетичної асоціації Андрієм Конеченковим. Раніше спільно з Всесвітньою вітроенергетичною асоціацією вони забезпечили альтернативними джерелами електроенергії 4 амбулаторії Ірпінської громади. Нині ми домовились про новий проєкт – до кінця року один із наших садочків буде оснащений комплексом сонячних батарей потужністю 10 кіловатів», — розповів Олександр Маркушин.

Зазначається, що понад 500 представників енергетичної та будівельної галузей, інвестори та донори, представники влади зустрілись у Варшаві для того, щоб поділитися досвідом та створити нові можливості у відбудові України. Цей форум – унікальна можливість напряму залучати партнерів.

 

 

 
Коментарі (0)