ГоловнаНовини ЖКГТранспортВ Столиці з’явиться безшумна трамвайна лінія

В Столиці з’явиться безшумна трамвайна лінія

Як повідомляє генеральний директор КП «Київпастранс» Дмитро Левченко, продовжується реконструкція трамвайної лінії по вулиці Алматинській за технологією «оксамитового шляху»

Як повідомляє генеральний директор КП «Київпастранс» Дмитро Левченко, продовжується реконструкція трамвайної лінії по вулиці Алматинській за технологією «оксамитового шляху» (безстикові рейки з використанням сучасних кріплень), яка відчутно знижує рівень шуму під час руху трамваїв.

« Вже розпочали модернізацію тягової підстанції, яка живить трамваї. Зробимо її більш надійною, потім – замінимо опори контактної мережі та саму контактну мережу. Усі ці новації це – європейські стандарти,» – наголосив Левченко.

У рамках реалізації проєкту також передбачено будівництво зупинкових платформ (на титульному фото). Ці зображення платформ наразі орієнтовні. Сучасні платформи для висадки та посадки пасажирів будуть втілені у ході проєктного планування.Після завершення реконструкції лінії, постане питання про запуск сучасних трамваїв на ДВРЗ.

 

 
Коментарі (0)