ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГВ Сумах «вишикувалась» черга за субсидіями

В Сумах «вишикувалась» черга за субсидіями

Мешканці Сум звертаються до управління соцзахисту, аби отримати субсидію на ЖКП. В міськраді кажуть, що кількість претендентів на пільгу вимірюється тисячами людей.

Тисячі сумчан звернулися до управління соцзахисту за субсидіями. Про це під час розповіла начальник управління соціального захисту населення Сумської міської ради Тетяна Масік, передає прес-служба відомства.

За її словами, наразі до управління соцзахисту населення звернулося близько 2 тис. містян. Така ж кількість сумчан надіслала бланки заяв та декларацій, заповнених відповідно до нових норм, поштою.
 
Окрім того, Тетяна Масік повідомила, що «на травень місяць зареєстровано 7 тисяч звернень від містян, які виявили бажання особисто надати бланки заяв та декларацій до управління». 
 
Проте, за словами Тетяни Масік, іноді виникають непорозуміння під час заповнення документів. Час від часу працівникам управління доводиться турбувати громадян, аби внести деякі поправки до заяв та декларацій.
 
Найбільше помилок сумчани припускаються, коли вносять паспортні дані. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Мінсоцполітики планує слідкувати за відповідністю надання житлових субсидій громадянам та їхньою реальною потребою у держаній компенсації за допомогою сусідів. Відтак, списки громадян, які отримують пільги від держави вивішуватимуть в під'їздах будинків.
 
Коментарі (0)