ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаВ Трьохізбенку повернули світло після місяця темряви

В Трьохізбенку повернули світло після місяця темряви

В будинки більшості споживачів Трьохізбенки повернули електроенергію. В селищі, що на Луганщині, електрики не було більше місяця.

В Трьохізбенку (Новоайдарський район Луганської області) повертається світло. В селище, яке понад місяць залишалося без світла, на 70% подано електроенергію. Про це написав губернатор Луганської області Геннадій Москаль на своєму офіційному сайті.

За інформацією пана Москаля, газу поки немає (в Трьохізбенці, – ред.), магістральний газопровід пошкоджений на території, що контролюється козаками так званого «всевеликого войска донского», доступу туди наші ремонтні бригади не мають.
 
Без газу, повідомляє губернатор, залишаються також Тошківка, Нижнє, Світличне та Кримське (в останньому селищі також немає світла й води). Газопровід перебитий поблизу автодороги Бахмутка, якщо ремонтники отримають доступ до місця пошкодження, газопостачання буде відновлено вже сьогодні.
 
«Разом із тим, повного припинення вогню на Луганщині так і не відбулося. Поблизу двох населених пунктів на адміністративній межі з Донецькою областю – Чорнухине й Троїцьке – йдуть активні бойові дії із застосуванням важкої артилерії, систем «Град», мінометів, танків. Відголоски канонади чути в Попасній, Новотошківці та інших населених пунктах вздовж автодороги Бахмутка. Повноцінний зв'язок із цими населеними пунктами поки так і не вдалося відновити», – додав пан Москаль.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», комунальники відновили електропостачання у семи районах Луганської області, яке було припинено раніше через обстріли ТЕС у Щасті бойовиками.
 
Коментарі (0)