ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГВ Україні буде створено Фонд відновлення Донбасу

В Україні буде створено Фонд відновлення Донбасу

Уряд створює цільовий фонд багатьох парнерів для фінансування відновлення східних областей, що постраждали внаслідок військового конфлікту.

Україна вирішує важливе для держави питання залучення коштів від міжнародних донорів для фінансування проектів та програм з відновлення, розвитку та розбудови миру в східних регіонах України, які постраждали або зазнали негативного впливу внаслідок конфлікту, йдеться на сайті Мінрегіону.

Сприятиме такому залученню створення Цільового фонду багатьох партнерів для України (Multi-Partner Trust Fund).

Урядом 30 березня схвалений відповідний проект розпорядження Кабінету Міністрів України «Про уповноваження Віце-прем’єр-міністра України – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України виступити з ініціативою міжнародного характеру про заснування Цільового фонду багатьох партнерів для України», розроблений Державним агентством України з питань відновлення Донбасу.

Очікується, що заснування Цільового фонду забезпечить швидке залучення коштів від міжнародних партнерів, сприятиме підтримці загальної сумісності проектів з відновлення та відбудови миру шляхом заповнення критичних прогалин та пріоритетних напрямків, що не отримали достатнього фінансування, сприятиме координації всіх заходів з відновлення та відбудови миру, а також реалізації проектів, що не охоплені бюджетним чи кредитним фінансуванням.

Нагадаємо, заснування Цільового фонду багатьох партнерів для України передбачено звітом спільної місії Європейського Союзу, Організації Об’єднаних Націй та Групи Світового банку «Оцінка відновлення та розбудови миру в Україні», схваленим розпорядженням Кабінету Міністрів України від 05.08.2015 №797. Створення Фонду також визначено пріоритетом Плану дій Кабінету Міністрів України на 2016 рік, затвердженим розпорядженням КМУ №184-р.

 

 
Коментарі (3)
Коля Пухов
30 Березня 2016 p. 21:25
"Уряд створює цільовий фонд багатьох парнерів для фінансування відновлення східних областей, що постраждали внаслідок військового конфлікту." --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Хіба конфлікт на Донбасі вже в минулому? По-моєму, війна продовжується з повною поразкою над ворогом.
Михаил1
31 Березня 2016 p. 09:36
готовиться к победе нужно уже сейчас))
Коля Пухов
01 Квітня 2016 p. 17:23
...щоб перемога не застала зненацька...