ГоловнаНовини ЖКГТранспортВ Україні фіксують проблеми із постачанням пального

В Україні фіксують проблеми із постачанням пального

Через ситуацію на польсько-українському кордоні - в Україні фіксують проблеми із постачанням пального, повідомив заступник міністра аграрної політики та продовольства
Через ситуацію на польсько-українському кордоні - в Україні фіксують проблеми із постачанням пального, повідомив заступник міністра аграрної політики та продовольства України Маркіян Дмитрасевич в етері телемарафону, пише "Україна Комунальна". 
 
За його словами є проблема з постачанням палива. 
 
«Через українсько-польські кордони рух наших вантажівок заблокований. І зрозуміло, що це знижує рівень продовольчого експорту... Нам вдається врівноважувати ситуацію... Але ми бачимо проблеми з таким важливим постачанням, як, наприклад, паливо для України. Це теж треба враховувати», - сказав заступник міністра аграрної політики та продовольства України. 
 
За його словами, Україна наразі має можливість експортувати продовольчі товари залізничними шляхами та через чорноморські та дунайські порти. 
 

Україна самостійно розпочинає процес евакуації своїх водіїв вантажівок, які застрягли на кордоні через страйк польських колег, повідомив заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Сергій Деркач. 

 
Коментарі (0)