ГоловнаНовини ЖКГТранспортВ Україні почав роботу чеський лоукостер RegioJet

В Україні почав роботу чеський лоукостер RegioJet

З 15 квітня в Україні почав працювати чеська залізничний і автобусний лоукост-перевізник RegioJet. Про це передає UBR.ua

З 15 квітня в Україні почав працювати чеська залізничний і автобусний лоукост-перевізник RegioJet. Про це передає UBR.ua

З Ужгорода та Мукачево вже запущені комбіновані рейси до Праги: пасажирам доведеться частину шляху пройти на автобусі, а потім пересісти на потяг.

Автобус буде перевозити пасажирів із Західної України в Кошице. У Словаччині потрібно буде сісти на поїзд цього ж оператора і доїхати до столиці Чехії.

Компанії повідомила, що рейси будуть здійснюватися щодня 2 рази в день партнерськими компаніями RegioJet - "Закарпатевролініі" і Sanytour. Рейс з Мукачева до Кошице триватиме 2 години 10 хвилин, а поїзд з Кошице до Праги буде йти 7 годин.

Шлях прямування поїзда - Кошице-Жиліна-Острава-Прага. Щоб доїхати до Праги потрібно буде заплатити 18,5 євро. Вартість квитків на автобус з Мукачева та Ужгорода до Кошице коштуватимуть 5 євро.

Як повідомляла "Країна", найбільша європейська лоукост-авіакомпанія Ryanair восени починає польоти з України. Лоукостер відкриє 10 нових маршрутів з Києва і 5 - зі Львова. Найдешевші квитки коштуватимуть від 10 євро, а середня вартість квитка для України буде нижче 40 євро.

Також ми писали, що "Бориспіль" веде переговори про польоти в Україну з ЕasyJet, також інтерес до українського напрямку проявляє ще один лоукостер - Germanwings.

 

 
Коментарі (0)